29/11/11

"El llibre dels desitjos", el regal més original d'aquest Nadal

Un llibre divertit i magníficament il·lustrat. Un regal esplèndid per començar a fer realitat els nostres somnis

El llibre dels desitjos és un recull amb els millors anhels i propòsits, els més simpàtics i insòlits, il·lustrats de forma amena i divertida, amb espais entre les planes perquè els lectors puguin escriure els seus.




















Diu la tradició que els desitjos no s’han de dir en veu alta, perquè no es compleixen. Però, en canvi, sí que es poden escriure, llegir i visualitzar perquè es facin realitat. Aquesta és, doncs, l’essència d’aquest llibre.
Són desitjos divertits i originals que van acompanyats d’il·lustracions creatives en totes les seves pàgines. S’exposen amb frases curtes i directes, i amb una imatge gràfica al seu costat. És un llibre ideal per observar, imaginar, escriure, personalitzar i regalar.










La història del llibre
L’Asun Lasaosa, des que tenia 15 anys, té l’hàbit d’escriure els seus desitjos personals en una llibreta i acompanyar-los amb dibuixos per visualitzar-los. Actualment, guarda una col·lecció de llibretes que recullen la seva vida i els desitjos que l’han acompanyat al llarg dels anys.
Quan l’Asun va conèixer a la Maite li va parlar de la seva afició a prendre nota dels seus desitjos i il·lustrar-los. A la Maite li va semblar una gran idea, així que ella també va començar a recopilar els seus anhels i a fer la seva llista particular, però molt més gamberra i desvergonyida. Dels desitjos de l’Asun i la Maite neix El llibre dels desitjos.
Les dues autores confien que aquest llibre serveixi d’inspiració per a que tothom faci la seva pròpia llista personal i expressi el seu còmput de desitjos particular. Perquè segons elles, n’hi ha prou amb tancar els ulls i deixar volar la imaginació perquè els anhels més insospitats, de vegades absurds i impossibles, a priori, agafin cos al nostre cor.

Les autores


Asun Lasaosa

Neix a Pamplona el 1960. Llicenciada en Filologia Hispànica, ha treballat tota la vida en el món editorial. Autora del llibre No somos tontas, fa diversos anys que recopila desitjos, propis i aliens, especialment els més absurds i fantàstics. Bona part de la seva col·lecció ha trobat cabuda en les planes del llibre.




Maite Roldán

Neix a Barcelona l’any 1975. Va créixer en el que ella anomena la República Matriarcal Independent de Casa Seva. Un pis amb la seva mare, la seva tieta, les seves dues germanes, les seves tres cosines germanes i l’àvia. De la seva obra destaquem el CatMasutra (2009), una obra de referència plena d’erotisme i humor clar i català, i ara El llibre dels desitjos (2011). Té molt clar que els desitjos mouen el món.



L'arbre i l'urna dels desitjos
Acompanyant l’arribada del llibre a les llibreries, aquest Nadal en diversos punts de venda s’instal·larà “L’arbre dels desitjos” o“L’urna dels desitjos” en els quals cada persona podrà penjar o dipositar el seus anhels personals pel 2012. Entre tots els participants se sortejarà un cap de setmana per a dues persones en una casa rural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada