30/11/11

"Barça. En el cor de la llegenda" arriba a les llibreries demà

Demà es posarà a la venda el llibre Barça. En el cor de la llegenda. El volum segueix l’estela de l’èxit dels llibres anteriors: Barça. El millor any de la nostra vida, amb més de 20.000 exemplars venuts, i Barça. Estem fent història, amb més de 15.000 exemplars venuts. El 10% dels beneficis generats per la venda d’aquesta publicació es destinaran al Projecte Futbol Net de la Fundació FC Barcelona, a petició de la plantilla del primer equip de futbol. Aquest projecte desenvolupa experiències d’educació en valors a través del futbol, dirigides a infants i joves de barris de Catalunya, identificats com a prioritaris per a la intervenció social i comunitària.

Barça. En el cor de la llegenda fa un viatge cronològic pel Barça de la temporada 2010/11 i l’inici de la 2011/12. El llibre, de gran format il·lustrat i d’acurada edició, ens mostra els moments més intensos i emocionants de l’any del Barça amb fotografies inèdites i personals dels jugadors. Els quatre enfrontaments vibrants contra el Reial Madrid, l’extraordinària victòria davant el Manchester United per aconseguir la quarta Champions League per al Club, la consecució d’una Lliga molt disputada, de dues Supercopes d’Espanya i d’una Supercopa d’Europa.

Amb la mirada més humana sobre els futbolistes en escenaris com el vestidor, les concentracions o els desplaçaments, el llibre desvela com és per dins el Barça de Guardiola, un equip per a la història. De nou, els conductors d’aquest trajecte visual, únic i emocionant són els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol. En aquest llibre també hi podem trobar les fites aconseguides pels jugadors i el club: la nominació a la pilota d’or de tres jugadors formats a la Masia del Barça, els nous fitxatges: Cesc i Alexis. I altres curiositats del vestidor blaugrana pràcticament desconegudes com la celebració sorpresa dels 40 anys de Josep Guardiola o el brindis nadalenc de la plantilla al vestidor.

El fotògraf oficial del FC Barcelona, Miguel Ruiz, ha acompanyat l’equip de Pep Guardiola al llarg de tota la temporada i ha documentat, des de l’interior del vestidor, els seus triomfs, el seu joc espectacular, la seva connexió amb els afeccionats, el seu esperit d’equip i el reconeixement mundial als seus jugadors: Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Valdés, Alves, etc. L’autor dels textos, el periodista d’‘El Periódico’ de Catalunya Marcos López, és qui acaba d’endinsar el lector a aquest univers blaugrana a través d’aquestes imatges úniques.

1 comentari:

  1. Es muy fuerte; ya puedes enseñar lengua, que, en un minuto, te destrozan toda tu labor. ¿Cómo se puede escribir "en el cor de la llegenda"? Sí se puede decir "en el corazón de la leyenda"; pero, en modo alguno, "en el cor de la llegenda", ya que el adverbio de lugar es, en catalán, en "a" (esto es catalán elemental); p.ej., Visc a Barna; serem a la plaça, etc. Así, lo dice la gramática y, lo que es más gratificante, toda le gente mayor que nunca en la vida ha recibido clases. Por favor, cuidad vuestra lengua. Sin rencor.

    ResponElimina