10/11/11

Angle Editorial presenta novetats de luxe per aquesta tardor












Angle Editorial ja té enllestides les novetats d’aquesta tardor. En el camp de la ficció, ha publicat l’exitosa primera novel·la de l’autora revelació Téa Obreth, La dona del tigre (Premi Orange 2011); també el retorn literari de Julian Barnes amb Pulsacions. Catorze relats breus sobre la nostàlgia, l’amistat i l’amor, que s'ha publicat recenment. Finalment, destaca la publicació de la segona novel·la de Marta Cardona, Una història particular. La seva primera novel·la, Fora de lloc, va constituir una autèntica sorpresa.


I en el camp de la no ficció, fa uns dies es va publicar Inhòspits, de Joan Valls, un fascinant relat a l’entorn de llocs abandonats amb històries increïbles. També ha sortit a la llum La Gomorra Catalana, de Joan Queralt, la més rigorosa investigació realitzada fins ara sobre la presència de la camorra a Catalunya. Un assaig periodístic que desvetllarà dades molt sorprenents. Finalment, aquesta setmana també ha sortit publicat Sobre la violència, el clàssic d’Hannah Arendt, una reflexió sobre la violència en el seu sentit més ampli.


Finalment, dir-vos que Angle Editorial és un segell innovador i que impulsa sense dubtar-ho nous formats i noves tecnologies. Ara, l’editorial és a punt d’editar un llibre sobre l’arquitecte modernista Antoni Gaudí, en tres dimensions. La novetat serà al carrer per Nadal i és una coedició amb Random House Mondadori. El nostre segell editorial es fa càrrec de l’edició en català i anglès del volum. Angle ha apostat sempre per les noves tecnologies, com els e-books o l’edició de llibres de gran format i amb característiques innovadores, sense renunciar en cap moment al format convencional en paper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada