27/3/12

Arriba a les llibreries "Enfoteu-vos-en! Humor indignat"


Com afrontar la crisi amb humor?

Quaranta-cinc dels principals dibuixants del país ens ofereixen la seva visió de la crisi i d’altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l’habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc.
Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a l’absurd de polítics i personatges coneguts. Un llibre il·lustrat, divertit, on els ninotaires de tots els mitjans de comunicació en català combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.

Enfoteu-vos-en és fruit de la col·laboració d’Angle Editorial, Dibuixants sense fronteres i Arrels Fundació.

«Les imatges d’aquest llibre us volen mostrar un camí lúdic per arribar a l’inconformisme, a la revolta, al compromís. Rient, i no plorant, és com aconseguirem fer un món una mica millor»

Si cliqueu aquí i podreu veure un vídeo amb algunes de les imatges del llibre.

Els Autors:

Llibre col·lectiu on 45 dels principals il·lustradors del nostre país col·laboren amb les seves vinyetes. Tots ells publiquen en els principals mitjans periòdics (diaris, revistes, setmanaris) catalans i de l’Estat:

Pau Anglada, Ant, L’Avi, Azagra, Toni Batllori, Leonard Beard, Andreu Buenafuente, Busquet & Jordi March, Jordi Canyissà, Elchicotriste, El Listo, Ermengol, Escoda, Faro, Farruqo, Fer, Ferreres, Manel Fontdevila, Franchu, Gras, Jardí & Ariño, Javirroyo, Joma, Kap, Alfons López, Malagón, Ferran Martín, Albert Monteys, Napi, Néstor, Pallarés, Ricardo Peregrina, Pierino, Sr.Plástiko, Lluís Puigbert, Puyal, Quel, Alex S. Roca, Romeo, Aleix Saló, Ricard Soler, Martín Tognola, Tres, Ventura & Coromina i Salvador Vinyes.

*Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis d’aquest llibre a Arrels Fundació, que lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Les presentacions del llibre:

La convocatòria de premsa serà el divendres, 30 de març, a les 11,30h a La Central del Raval.

I la presentació al públic tindrà lloc el proper dijous, 12 d’abril, a les 19:30h del vespre, a la Casa del Llibre (Rambla Catalunya, 36, Barcelona). I des del mateix dia i fins al 28 d’abril, a la Casa del Llibre, es podrà visitar una exposició amb dibuixos que apareixen a “Enfoteu-vos-en”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada