2/3/12

Arriba “Diguem prou!”, el nou llibre d’Arcadi Oliveres

Arcadi Oliveres diu «prou» a una economia i a una política que han tocat fons.

Aquest nou llibre, publicat per Angle Editorial, és una resposta a la indignació generada per un sistema que Arcadi Oliveres qualifica de malalt.

L’autor es pregunta “Com pot ser que, havent-hi prou recursos per a tothom, cada dia es mori gent de gana i que els rics siguin cada cop més rics i els pobres cada dia més pobres?”.


I mentrestant, assegura, els polítics ens diuen que no hi poden fer més. «Un sistema que dóna prioritat als interessos d’alguns per sobre de les vides humanes és un sistema malalt», segons Oliveres, una de les veus que han donat suport a la indignació del moviment 15-M.

Diguem prou! explica els laberints i les injustícies d’una crisi generada per molt pocs i que tots l’estem pagant. I apunta algunes mesures en el context dels nous moviments socials i polítics. Amb l’agreujament de les conseqüències de la crisi econòmica, i coincidint amb les mobilitzacions socials, el discurs d’Arcadi Oliveres s’ha convertit en un referent i els seus llibres en best sellers. Angle Editorial ha venut més de 28.000 exemplars en català dels llibres d’Arcadi Oliveres: Un altre món (edició de butxaca actualitzada 2011), Aturem la crisi (2010), El meu camí cap a la utopia (2008) i Contra la fam i la guerra (2006).

2 comentaris:

  1. La veritat és que val molt la pena sentir a parlar o llegir a l'Arcadi Oliveres. La seva visió com a economista i com a humanista ajuda a entendre i a mirar amb uns altres ulls els problemes del nostre món globalitzat.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel teu comentari Xavier. El proper dilluns 26 de març fem la presentació del llibre: https://www.facebook.com/events/191085141002972/

    ResponElimina