29/2/12

La segona edició de "Fèlix Millet, el gran impostor" de Jordi Panyella, arriba a les llibreries







© Robert Ramos



Després d’un èxit de vendes fulminant i d’un ampli ressò mediàtic, es reedita la investigació periodística més exhaustiva sobre l’espoli al Palau de la Música.

Aquesta setmana arriba a les llibreries la segona edició del llibre Fèlix Millet, el gran impostor de Jordi Panyella després que la primera edició s’hagi exhaurit en només tres setmanes. El llibre, d'Angle Editorial, ha tingut un ampli ressò mediàtic per les noves revelacions que aporta sobre l’espoli al Palau de la Música i s’ha convertit en el volum de no-ficció català més venut segons les llistes dels principals diaris i també segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura.

Després de mesos d’investigació periodística Jordi Panyella ha tret a la llum Fèlix Millet, el gran impostor, episodis desconeguts de la trama ordida pel gran impostor del Palau, i dels seus socis en el delicte: Des dels mecanismes per esquivar controls i auditories, els avisos de Josep Rigol i Ernest Lluch sobre el que passava al Palau, l’obsessió de Millet per ser president del Barça o les irregularitats per construir l’Hotel del Palau i per enderrocar, la parròquia de Sant Francesc de Paula, entre d’altres.

Què n’han dit?

“A cada pàgina que passes d’aquest llibre et sorprens més i més de com va ser possible una cosa així”, Xavi Coral (Divendres, TV3).

“Una documentada, sorprenent, interesantísima i trista reconstrucció de la vida i miracles de Fèlix Millet”, Robert Juan-Cantavella (Tendències, El Mundo).

“Panyella no es limita a explicar els fets fruit de la seva investigació com un narrador fred i distant, sinó que fa de periodista implicat, de detectiu que va d’un cantó a l’altre”, Manuel Cuyàs (El Punt Avui).

“Un llibre escrit per l’excel·lent periodista Jordi Panyella amb molta documentació del que havia passat abans i una gran investigació de com ha funcionat tot el cas”, Josep Cuní (8 al Dia, 8 TV).

“El cas Millet ens continua posant els pèls de punta”, Via Llibre (Canal 33).

“En ‘Fèlix Millet, el gran impostor’, que combina el áspero relato periodístico con pasajes de intensidad literaria y a ratos poética, el autor se aproxima a la verdad en círculos concéntricos”, Rossi Garcia (Agencia EFE).

“El llibre és també el retrat de la societat que ho va permetre, i un clam pel periodisme d'investigació”, Òscar Palau (El Punt Avui).

La llista de Els més venuts:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada