21/5/10

Presentació del llibre "Barça, 110 anys fent història" d'Angle Editorial

Carles Santacana, Joan Laporta i Rosa Rey, a la presentació de Barça, 110 anys fent història


La sala de premsa del Camp Nou va acollir, ahir dijous 20 de maig, la presentació del llibre Barça, 110 anys fent història. Carles Santacana, director del Centre de Documentació i Estudis del FC Barcelona, ha dirigit un projecte en què deu autors expliquen la història del Barça en totes les seves dimensions. També ha participat en l’acte el president del club, Joan Laporta, autor del pròleg de la publicació. Y Rosa Rey, directora editorial d’Angle Editorial.
Laporta ha expressat, alhora, la seva satisfacció per la materialització d’aquest projecte que reforça els valors extra esportius de l’entitat.

Barça, 110 anys fent història és el llibre més complet sobre la trajectòria del FC Barcelona, que combina un atractiu tractament gràfic amb una cuidada selección de textos i documentació annexa; tot presentant una perspectiva global dels 110 anys de vida de l’entitat mitjançant l’explicació de la història esportiva, institucional i social.

Amb Carles Santacana com a director del projecte, Ramon Alquézar, Antoni Bassas, Jordi Finestres, Xavier G. Luque, Xavier Pujadas, Josep Maria Solé i Sabaté, Josep Termes, Manel Tomás i Joan Villarroya són els historiadors i periodistes que han pres part en la redacció d’aquest llibre.

Joan Laporta (dreta) fullejant el llibre durant l'acte. Al seu costat Carles Satacana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada