14/5/10

PARTICIPA EN EL CONCURS MÉS EROTICOCULINARI DE L’ANY




Guanya el concurs a la millor recepta d’Ostres, quins ous! i aconsegueix el llibre i un lot de productes d’Angle Editorial

Anima’t i participa en el concurs Ostres, quins ous! Només ens has de demostrar les teves dots eroticoculinàries i proposar una recepta eròtica i/o sensual, elaborada amb productes de casa nostra. Esmera-t’hi perquè els tres plats que més agradin a l’autora del recull gastronòmic, Begoña García, guanyaran tres lots d’Angle Editorial amb el llibre Ostres, quins ous! i un regal sorpresa.

Han de ser receptes originals i creatives que no figurin al llibre. Tens temps d’enviar les teves propostes fins el proper dilluns 1 de juny. Podeu fer-ho al mur d’Ostres, quins ous! al facebook o bé al blog d’Angle Editorial. Deixa'ns un mail de contacte per si ets el guanyador/a. Molta sort!

Alguns exemples del llibre:

- Manejar l’allioli: “ L’allioli és la salsa catalana per excel·lència. Es pot manejar en solitari, sacsejant molt, però no hi ha cap dubte que sempre resulta més saborós quan es fa en companyia”.

- Carn d’olla: L’escudella, o líquid en el qual s’han fet bullir substàncies com un tall de pernil, botifarra blanca, pit de gallina..., s’ha de menjar primer, ben calenta i xarrupant-la poc a poc. I de segon se serveixen les carns ben barrejades en una safata, per tal de degustar amb intensitat aquesta orgia de sabors”.

- Maduixots amb nata: “Aquesta recepta es pot preparar tant amb maduixots com amb una maduixeta. L’ única diferència és que els maduixots s’han de degustar per parts, i la maduixeta sencera”.

7 comentaris:

  1. AMANIDA DE FIGUES AMB ESPÀRRECS. A sobre un llit de fulles d'enciam hi coloques unes figues ben sucoses i uns esparrecs ben verds. Ho amaneixes tot amb oli i sal i una mica de pebre ben picant. Es pot menjar a la taula o directament al llir ;-)

    ResponElimina
  2. QUELYS AMB FORMATGE DE CABRA TEBI I MELMELADA DE TOMÀQUET
    Aquesta és una recepta per recuperar forces després d'una bona sessió de llit, és ràpida per no perdre massa temps i boníssima!!!
    Agafes unes quelys (o unes torradetes) poses per sobre un tros de formatge de cabra i al forn dos minuts per gratinar. És important que el formatge quedi tou però no desfet del tot. Un cop fora, una cullaradeta de melmelada de tomàquet i llestos! Podeu acompanyar-ho amb una copa de vi negre. Ja veureu com el següent pas serà tornar al llit!!!

    ResponElimina
  3. Aquesta ho té tot: sexi, vistosa, dona joc, barata (avui en dia va molt bé) i ràpida (per desprès continuar amb allò que estàvem).

    Broquetes de fruita a la xocolata (o també Bon cop de falç):

    Ingredients: Quatre tipus de fruites distintes (Maduixa, kiwi pinya, préssec, plàtan,... a poder ser DO catalana). Xocolata per desfer i pals per a pinxos.
    Elaboració: Renta i pela cada peça de fruita. Talla-les en forma de daus i clava-les en els pinxos. Recomano combinar-les segons el color. Finalment desfés una tableta de xocolata, del tipus que més t'agradi, i banya les peces de fruita.

    No hace falta decir nada más

    ResponElimina
  4. La recepta del Jean Paul m'ha inspirat per oferir-vos una versió de pinxo saladeta i picantona...

    Olives "violades" o banderetes

    Necessirarem un pot d'olives farcides de diferents mides per donar-li a la bandereta més varietat, cebetes (en conserva), pebrot verd o vermell, cogombres i bitxo!

    En primer lloc tallem a trocets el pebrot. A continuació agafem un escuradents o bé un bastonet llarg punxegut per posar-hi els ingredients, i anem alternant un cogombre, una oliveta, una cebeta, un bitxo...i així successivament. Tant el pebrot com el bitxo ofereixen una explosió de sabor i color.

    La recepta pot pujar de to si en lloc de treballar amb olives i cogombres petits en comprem de dimensions més potents...
    En aquest cas faríem una banderola igual a l'anterior, però el cogombre atravessaria per complert l'oliva farcida (d'aquí el mot violades. A l'hora de muntar-les al pinxo les podríem alternar tan sols amb una cebeta per no carregar-lo excessiament.

    Tant una com l'altra són ideals per prendre amb l'aperitiu, acompanyat de martini blanc amb gel...fent manetes amb la nostra parella sota la taula!

    ResponElimina
  5. La recepta del Jean Paul m'ha inspirat per oferir-vos una versió de pinxo saladeta i picantona...

    Olives "violades" o banderetes

    Necessirarem un pot d'olives farcides de diferents mides per donar-li a la bandereta més varietat, cebetes (en conserva), pebrot verd o vermell, cogombres i bitxo!

    En primer lloc tallem a trocets el pebrot. A continuació agafem un escuradents o bé un bastonet llarg punxegut per posar-hi els ingredients, i anem alternant un cogombre, una oliveta, una cebeta, un bitxo...i així successivament. Tant el pebrot com el bitxo ofereixen una explosió de sabor i color.

    La recepta pot pujar de to si en lloc de treballar amb olives i cogombres petits en comprem de dimensions més potents...
    En aquest cas faríem una banderola igual a l'anterior, però el cogombre atravessaria per complert l'oliva farcida (d'aquí el mot violades. A l'hora de muntar-les al pinxo les podríem alternar tan sols amb una cebeta per no carregar-lo excessiament.

    Tant una com l'altra són ideals per prendre amb l'aperitiu, acompanyat de martini blanc amb gel...fent manetes amb la nostra parella sota la taula!

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Helena ha dit...
    I per què no unes patatones "calentones" farcides de carn, bacallà o vegetals?

    Potser farcides de carn o bacallà és un plat més d'hivern. I ara ve més de gust una patata vegetal tíbia. Això ja queda a gust del consumidor.

    En el cas d'escollir la patata farcida de carn, no té major misteri que bullir dues patates grosses amb pél. A continuació, pelar les patates i buidar-les per tal de posar el farcit. En aquesta ocasió, cal fer un bon rostit amb bexamel i gratinar-ho tot plegat.

    També es pot fer amb bacallà, però en lloc de fer una bexamel hi faríem un sofregit (tomàquet, pebrot...)i ho gratinaríem.

    I per últim, ara que s'acosta el bon temps i venen de gust plats fresquets podeu optar per la patata vegetal: enciam tallat a trocets petits, tomàquet, tonyina, ou dur rallat, maionesa, olives...al gust del consumidor. Ho deixem reposar a la nevera i llestos! Aquí també es pot incloure el bacallà en lloc de la tonyina.

    Aquesta recepta es pot acompanyar d'una amanida com a primer plat o bé fer plat únic. No pot faltar tampoc un lambrusco o sangria, vi propi de les nits d'estiu!

    ResponElimina