6/5/10

Edi.cat organitza les II Jornades Edició Digital Independent

Les Jornades, que volen reflexionar sobre la situació actual del món de l’edició de llibres digitals, tindràn lloc el dimarts 11 de maig a partir de les 9:30 hores a la sala d’actes del Palau Marc de Barcelona

Edi.cat organitza les segones Jornades Edició Digital Independent amb la voluntat de reflexionar sobre la situació actual del món de l’edició de llibres digitals. Les Jornades compten amb la participació de diferents experts que reflexionaran sobre la realitat del sector des d’una perspectiva teòrica i aplicada al voltant d’aspectes com el màrqueting i la promoció, la distribució i comercialització i la creació literària.

Després de la bona acollida de les primeres jornades, que van tenir lloc ara fa un any, Edi.cat organitza una nova edició que tindrà lloc el dimarts 11 de maig a partir de les 9:30 hores la Sala d’actes del Palau Marc del Departament de cultura i mitjans de comunicació (Rambla de Santa Mònica, 8). La participació a les jornades és gratuïta i l’aforament limitat. Per assistir-hi, cal confirmar l’assistència abans del dia 7 de maig a l’adreça electrònica info@edi.cat o bé al telèfon 93 209 69 41.

Enguany, destaca l’obertura a càrrec de José Antonio Millán, un dels principals experts de l’estat espanyol parlarà sobre La edición del futuro y el reto digital: oportunidades y modelos; Posteriorment Iolanda Bethencourt, editora del bloc
Beat.cat pronunciarà la conferència Plataformes de distribució d’ebooks. Una visió; Per la seva banda, Arantxa Mellado, directora de la xarxa social Ediciona que parlarà sobre Promoció a la xarxa. Noves tendències de comunicació a Internet. La darrera conferència anirà a càrrec de Laura Borràs, directora del projecte Hermeneia que pronunciarà la conferència Els ebooks canvien l’escriptura? Una visió per a editors i autors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada