21/5/10

"Barça, 110 anys fent història"

Barça, 110 anys fent història fa un recorregut pels orígens de l’entitat fins a la consolidació del club; l’edat d’or dels anys vint; del lema «Esport i ciutadania» durant la República al futbol en guerra; de la salvació del Club als nous èxits; Kubala i el Camp Nou; els difícils anys seixanta; l’impacte de Johan Cruyff i la transició cap a la democràcia; Basilea; el Dream Team i la primera Copa d’Europa; la celebració d’un club centenari fins a l’època actual, amb els majors èxits de la història. El llibre conté nombroses fotografies inèdites i estadístiques històriques en un annex documental.

Estructurat en dotze capítols, el llibre narra la cronologia de l’entitat exposant, amb tot rigor i amb les aportacions més novedoses que els investigadors han realitzat en els darrers anys, els aspectes claus per entendre la trajectòria esportiva i la transcendència social del Club.


Un exemplar necessari i imprescindible que explica, en un sol volum, la història de l’entitat blaugrana des dels orígens fins als grans èxits recents. L’objectiu del llibre és explicar el llarg recorregut vital de 110 anys d’èxits, emocions, però sense oblidar els moments de màximes dificultats.

Reconeguts historiadors i periodistes com Antoni Bassas, Xavier Pujadas, Josep Termes, Josep M. Solé i Sabaté, Joan Villarroya, Ramon Alquézar, Carles Santacana, Xavier G. Luque, Manuel Tomàs i Jordi Finestres; han participat en la redacció d'aquest llibre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada