6/10/11

La segona edició en Portàtil d’Un altre món, d'Arcadi Oliveres, arriba a les llibreries


Coincidint amb les mobilitzacions socials, al llarg del 2011 el discurs d’Arcadi Oliveres s’ha convertit en un referent i els seus llibres en best sellers

Aquesta setmana arriba a les llibreries la segona edició de butxaca de Un altre món, el llibre escrit per Arcadi Oliveres. Un altre món, actualitzat per l’edició en Portàtil,s’ha convertit en el títol més venut de la nova col·lecció de butxaca Portàtil, impulsada per les editorials independents catalanes, i en el primer en reeditar-se.

Al llarg del 2011, coincidint amb les mobilitzacions socials el discurs d’Arcadi Oliveres s’ha convertit en un referent i els seus llibres en best sellers. En total, Angle Editorial ha venut més de 27.000 exemplars en català dels llibres d'Oliveres. Un altre món (edició de butxaca actualitzada 2011), Aturem la crisi(2010), El meu camí cap a la utopia (2008) i Contra la fam i la guerra (2006.) Només durant la primera meitat del 2011, se’n han venut més de 5.000 exemplars i, setmanalment, continuen apareixent a les llistes dels més
venuts.

Un altre món

A Un altre món, Arcadi Oliveres amb el seu discurs crític i a la vegada pedagògic, considera que un altre món no només és possible, sinó també necessari, sobretot davant les injustícies socials i la degradació ambiental. Oliveres creu que cal posar en funcionament els mecanismes i les eines necessàries per desmuntar algunes teories existents i buscar un món més just.

Un altre món va ser un dels quinze títols que van inaugurar la col·lecció de llibres de butxaca Portàtil, el passat més de juny, que aglutina set editorials independents catalanes.

Angle Editorial publicarà el primer trimestre de 2012 un nou volum d’Arcadi Oliveres referent a les alternatives socials i econòmiques sorgides arran de la crisi i en el context dels nous moviments socials i polítics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada