3/2/09

Angle Editorial publicarà el primer llibre de Jordi Segarra i Àlex Terés, assessors de la campanya presidencial de Barack Obama

El llibre, un manual sobre la construcció del candidat ideal, arribarà a les llibreries la primera setmana de març


Àlex Terés i Jordi Segarra, els únics espanyols que van formar part de l’equip d’assessors de Barack Obama, estan ultimant el seu primer llibre on plasmen els seus coneixements i experiències com a assessors polítics i desgranen el procés de construcció del candidat ideal.

El llibre arribarà a les llibreries la primera setmana de març.

En el volum, Segarra i Terés analitzen les claus que han convertit Obama en un guanyador i un líder carismàtic i analitzen el procés de construcció del candidat ideal: creu en tu si vols que et creguin, analitza el terreny de joc, quines són les idees i quines les estratègies per dur-les a terme, quins són els mitjans que et poden ajudar, etc. Un llibre per aprendre, reflexionar i posar en pràctica les pròpies aptituds, aplicable a polítics, empresaris i qualsevol persona que necessiti treure el màxim potencial de sí mateix.

Àlex Terés i Jordi Segarra son periodistes, professors a la Universitat de Lleida i socis de l’empresa de comunicació SegarraTeres dedicada a la comunicació corporativa, consultoria política, publicitat i RRPP. A més d’assessorar Barack Obama, prèviament han participat en nombroses campanyes polítiques a l’estat espanyol i l’estranger i formen part de l’Associació Europea de Consultors Polítics.

7 comentaris:

  1. Me'l compro segur, no em vull perdre el que expliquen dos profesionals com ells que crec que estan fent història i estan deixant el nom del nostre país, Andorra, ben amunt. Llàstima que l'enveja d'alguns fa que no puguin tenir el reconeixement que es mereixen. Si hi hagués més gent com ells segur que el món aniria millor. Sort, amics!

    ResponElimina
  2. Hi ha el rumor de que els beneficis d'aquest fantàstic llibre que mes qu'un manual es el vademecum que tot polític o comunicador polític haurà de tenir com a llibre de capçalera, aniran destinats a la creació d'una granja escola per ensenyar a parlar als aspirants polítics d'un maravellos país dels Pirineus anomenat Andorra...

    ResponElimina
  3. Espanyols o andorrans... us heu definit????

    ResponElimina
  4. Jordi: andorrà 100%
    Àlex: Lleidatà nacionalitzat andorrà

    I tots dos es podran sentir CATALANS, no espanyols...

    ResponElimina
  5. Espanyols, catalans, andorrans? què més dóna, avui dia tots som ciutadans del món, prou deposar etiquetes a les persones segons la seva nacionalitat. Visca el món!

    ResponElimina
  6. compte amb aquests dos pàjarus... tenen el seu perill, alerta als impostors.

    ResponElimina
  7. Es veu que ara han fitxat l'Albert Roig, un pájaru allá donde los haya. Vaya trio de tres... es veu que fan un gran equip, preparat i potent, i que cada dia tenen més mediocres que els critiquen (d'envejosos n'hi ha ha tot arreu). Sort als tres, s'ho mereixen.

    ResponElimina