25/2/09

L’humorista Kap publica “MANAR! MANAR! Com s’ho munten per mantenir-se a la poltrona”

Plantejat com un manual pràctic i il·lustrat per a aprenents de president de govern, el llibre ens ensenya a governar, a triar ministres, a dominar el protocol, a entendre com funciona l’Administració, a aprofitar bé el temps lliure, a relacionar-nos (o no) amb la primera dama, a manipular les eleccions i, si arriba l’hora, a plegar...

Jaume Capdevila, Kap, acaba de guanyar el Premi Internacional d’Humor Gat Perich 2009

A Manar! Manar!, Kap sotmet a crítica les accions o comportaments de la classe política i dóna les primeres i més necessàries claus per pertànyer a l’elit que ocupa les poltrones, aquells que dominen a la perfecció “l’art de no fer res durant quatre anys”. Kap fica el dit a la llaga i retrata les ambicions, els vicis, estupideses i inconguències del poder i els hi aplica l’humor com a medicina.

El llibre proposa un anàlisi crític, irònic i humorístic de la política, els polítics, el Govern, la democràcia. Ho fa amb textos hàbils i punyents i amb il·lustracions divertides i eloqüents, que s’acompanyen d’un complert glossari de termes útils per a presidents”, que inclou aquells conceptes que tot bon president ha de comprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada