27/2/09

Angle Editorial presenta l’obra guanyadora del V Premi IDEES d’Assaig Breu 'Nous Estats i principi democràtic', d’Héctor López Bofill

Aquesta obra, mereixedora del V premi IDEES d’Assaig Breu, destaca per l’aguda revisió de la teoria clàssica de l’Estat, l’anàlisi alternativa amb vistes a un nou relat de les construccions estatals al segle XXI i la proposta d’unes noves variables procedimentals dels processos de sobirania

Héctor López Bofill, Doctor en Dret i professor de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, proposa una anàlisi alternativa amb vistes a un nou relat de les construccions estatals al segle XXI. L’autor suggereix aplicar la flexibilitat i la mobilitat que resulten del liberalisme, de la democràcia i de la modernitat també a l’àmbit de la construcció de les realitats estatals.

La revisió de la teoria clàssica de l’Estat que Bofill proposa a Nous Estats i principi democràtic, juntament amb l’anàlisi i les propostes que ofereix el llibre, l’han fet mereixedor del V Premi IDEES d’Assaig Breu. Un reconeixement que concedeix el Centre d’Estudis de Temes Contemporanis (CETC) amb l’objectiu de fomentar l’elaboració de treballs d’investigació i estudi en matèria de pensament sobre qüestions contemporànies.

Angle Editorial presentarà el llibre Nous Estats i principi democràtic el proper dimecres 4 de març a les 19 hores al Pati de Columnes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada