15/6/11

Es presenta "PORTÀTIL", la nova col·lecció de llibres de butxaca de les editorials independents catalanes

Avui s'ha presentat Portàtil, la nova col·lecció de llibres de butxaca en català, a la Llibreria Bertrand de Barcelona. A la presentació també hi han assistit alguns dels autors dels primers títols publicats: Arcadi Oliveres, Isabel-Clara Simó, Remei Ribas, Agustí Pons i Ferran Aisa.
Portàtil és un projecte conjunt de set editorials independents catalanes: Angle, Cossetània, Bromera, Meteora, Símbol, Base i Viena, i comercialitzada per Xarxa de Llibres. A més, la nova col·lecció és un projecte obert a altres editorials independents catalanes. Portàtil vol ser un nou referent en el sector de butxaca català i es presenta com una opció molt competitiva al mercat.

La nova col·lecció oferirà els best-sellers de cada segell en un format manejable, econòmic i atractiu, i amb un catàleg amb gran varietat de títols i gèneres per tots els públics. Els primers 15 títols escollits per inaugurar Portàtil són: Foc latent de Lluïsa Forrellad; Un altre món d'Arcadi Oliveres; La cuina de l'àvia Remei de Remei Ribas; 100 mites de la ciència de Daniel Closa i Autet; Homes d'Isabel-Clara Simó; La casa de gel de Joan Pons; El gratacel de Màrius Sampere; L'exili violeta de Marta Pessarrodona; Dersu Uzalà de Vladimir Arséniev; El Raval de Ferran Aisa; Vint històries de la Barcelona americana d'Hèctor Oliva; Temps líquids de Zygmunt Bauman; i Déu, cosmos i caos de David Jou.

Portàtil ja compta amb una pàgina pròpia al Facebook des d'on podreu informar-vos de totes les novetats de la nova col·lecció i els seus llibres: http://on.fb.me/jQ0S89

DESCARREGA'T EL DOSSIER DE PREMSA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada