7/6/10

El Concurs eròtico-culinari "Ostres, quins ous!" ja té guanyador

La Begoña García, autora del llibre Ostres, quins ous! ja ha desvetllat el guanyador del concurs eròtico-culinari Ostres, quins ous!
L' afortunat ha estat en Jean Paul amb la seva recepta "Bon cop de falç" o el que és el mateix: broquetes de fruita a la xocolata! Si des de casa la voleu posar en pràctica només necessitareu quatre tipus de fruites distintes (Maduixa, kiwi pinya, préssec, plàtan,... a poder ser DO català); xocolata per desfer i pals per a pinxos. L'elaboració d'aquest postre altament afrodisíac és d'allò més senzill... Cal rentar i pelar cada peça de fruita. A continuació, tallar-les en forma de daus i clavar-les en els pinxos. Es recomana combinar-les segons el color. Finalment, s'ha de desfer una tableta de xocolata, del tipus que més us agradi, banyar les peces de fruita i llestos!
Cal dir que els participants del concurs Ostres, quins ous! han demostrat ser uns autèntics xefs, i per tant, han aconseguit posar el llistó molt alt. Per això, la Begoña ha escollit unes altres dues guanyadores: la Marina Llull, en segona posició, i la Cristina, en tercera; autores de " L'amanida de figues amb espàrrecs" i de les "Quelys amb formatge de cabra tebi i melmelada de tomàquet", respectivament. Si esteu interessats podeu consultar ambdues receptes al blog de l'editorial.
Des d'Angle editorial volem donar l' enhorabona als guanyadors per la seva creativitat i bon gust a l'hora de cuinar i agraïr l'esforç i la participació de la resta de concursants. Aprofitem l'ocasió per recordar que, en breu, els guanyadors rebran un exemplar d'Ostres, quins ous! juntament amb un lot de productes d'Angle editorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada