22/12/08

La segona edició de 'L’esplendor de la Barcelona burgesa' de Lluís Permanyer arriba a les llibreries

En només tres setmanes s’han esgotat els 4.000 exemplars de les edicions catalana i castellana

El proper dilluns arriba a les llibreries la segona edició de L’esplendor de la Barcelona burgesa de Lluís Permanyer després d'esgotar, en tres setmanes, els primers 4.000 exemplars de les dues edicions, en català i castellà. La reedició s’ha fet tant de la versió catalana com la castellana per cobrir les demandes del llibre, que ja s'ha situat en les llistes de més venuts i s’ha esgotat en diversos punts de venda.


Angle Editorial va publicar L’esplendor de la Barcelona burgesa de Lluís Permanyer el passat 25 de novembre. El llibre recull el gran moment històric de Barcelona i Catalunya, entre 1860 i 1930 aproximadament, i mostra, per primera vegada, la vida pública però també la vida privada de la burgesia per mitjà de fotografies inèdites provinents d’arxius familiars de conegudes nissagues catalanes. L’autor, Lluís Permanyer, és el gran coneixedor de la burgesia barcelonina i els moviments artístics, socials, culturals i polítics que aquesta va impulsar entre els segles XIX i XX.


QUÈ N’HAN DIT:


"El libro de Permanyer huele: a perfume caro, buen café y bollería recién horneada. A habanos y licores, tapices y maderas, camisas almidonadas y sedas finas"
Agustí Fancelli, El País


"El llibre uneix a l’erudició contrastada de Permanyer una col·lecció d’imatges que mostren la vida pública de la ciutat però també la privada, una documentació insòlita i inèdita"
Jordi Cervera, Icat.fm


"Un volum que, per primer cop, obre els àlbums fotogràfics d’algunes de les grans famílies barcelonines"

Maria Gorgues, TV3


"Un fascinant repàs a través d’imatges i de text d’un període de gran brillantor social, cultural i artística"

Xavier Graset, Catalunya Ràdio


"S'acosta el Nadal i arriben a les llibreries aquells esplèndids volums de fotografies de cada any, ideals per regalar. És el cas de L'esplendor de la Barcelona burgesa"
Jordi Puntí, El Periódico


"L’esplendor de la Barcelona burgesa ens desvetlla una Barcelona amb unes curiositats que no sabíem ni de les nostres àvies"
Elisenda Roca, Barcelona TV


"L’esplendor de la Barcelona burguesa incluye con los comentarios de Permanyer, siempre documentados, ingeniosos y entretenidos, una selección de más de 200 fotos procedentes de los archivos oficiales, así como de otros particulares, con numerosas imágenes inéditas"
Pablo-Ignacio Dalmases, Marítimas


"Mostra en un llibre de fotografies l'edat d'or de la burgesia barcelonina"
Toni Mata, Regió7


"Estampes d’una Barcelona irrepetible"
Cercle de lectors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada