1/12/08

Angle Editorial presenta La meva veritat, d'Octavi Fullat, una provocació per a l’intel·lecte


Les memòries d’Octavi Fullat són selectives d’una forma molt explícita: amb la tria de temes vol provocar al lector i esperonar-lo amb situacions i idees que actualment desperten polèmica

La meva veritat és el segon volum de les memòries d’un dels filòsofs i educadors més influents a la Catalunya del segle XX. L’autor torna a deixar solcs profunds en la consciència del lector. Amb una prosa directa, a estones aforística, punyent i no mancada de sensibilitat, se’ns redescobreix la figura d’un pensador privilegiat que veu el món íntimament i que l’explica amb una lucidesa narrativa que ens deixa noquejats, en l’abisme de la realitat més descarnada.

Si en el primer volum de les seves memòries, La meva llibertat, Fullat parlava de la seva vida, la humanitat, Catalunya i els països de parla catalana, el sexe i Déu, en aquest segon volum s’enfronta a la història, la moral, els valors, l’educació i la mort.


PRESENTACIÓ

La presentació del llibre tindrà lloc el dimarts 2 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8 de Barcelona). La presentació anirà a càrrec del periodista Josep Cuní i comptarà amb la presència de l’autor i d’Angle Editorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada