16/12/10

LA GASTRONOMIA DEL BENESTAR, de Sergi Arola

LA GASTRONOMIA DEL BENESTAR. CUINA DE TEMPORADA PER AL PLAER DE SERGI AROLA

Doble edició en català i castellà

La gastronomia del benestar presenta 48 receptes de Sergi Arola, un dels cuiners més reconeguts internacionalment, pensades com si fossin destinades als usuaris habituals d’un balneari, és a dir persones que busquen combinar la salut i el plaer. Royal de te amb eriçó de mar; Llenguado amb Barigoule de carxofes; Guisat al minut de filet de vedella amb verdures cuites al sarment i fins a 48 delicioses receptes que conformen 12 menús de degustació de marcada estacionalitat

A La gastronomia del benestar “Hem volgut posar-nos en la pell de qui podria ser el xef del Balneari Vichy Catalán”, explica Sergi Arola. “Ens hem volgut limitar a l’estacionalitat més estricta, i per tal de no cansar el producte hem dissenyat dotze possibles menús de degustació, un per mes”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada