12/12/11

“El llibre dels desitjos” s’ha presentat aquest dissabte al Fòrum FNAC de L’Illa

















Aquest dissabte s’ha presentat “El llibre dels desitjos” amb la presència d’una de les autores, Maite Roldán. La presentació ha començat amb unes paraules del periodista Miquel Murga, que ha exercit de mestre de cerimònies. Murga ha explicat que aquest és un “llibre per entretenir-s’hi”, una oportunitat per divertir-nos de la mà de Maite Roldán i l’Asun Lasaosa i els seus desitjos més originals i simpàtics. Entre tots els desitjos que conformen el llibre, n’ha volgut destacar un: “Ser la primera dona en trepitjar la lluna”.

Per la seva banda, l’autora ha afirmat que aquest llibre és una invitació a pensar en els nostre somnis i propòsits. Tan ella com l’Asun estan convençudes que els desitjos mouen el món i que es poden fer realitat, només cal centrar-hi atenció. Com? Doncs escrivint-los, dibuixant-los, imaginant-los... Aquesta és l'essència de "El llibre dels desitjos".

Aquest és un tipus de llibre on la part visual té un gran protagonisme, per això, la Maite ha volgut agraïr la feina de Justo Nieto, el dissenyador gràfic que ha creat les il·lustracions i que també ha assistit a l'acte.

Després de la presentació, la Maite ha proposat fer un joc: simular un combat de boxa, amb guants autèntics. En aquest cas, però, el guanyador no ha estat el que ha donat més cops, sinó aquell que ha expressat més desitjos. Dues noies del públic també han participat en aquest joc i han guanyat el llibre dedicat per la Maite.

Al final de l’acte, s’han sortejat tres llibres entre tots els que han escrit un desig i l’han dipositat a l’urna. El guanyador s’ha endut a casa “El llibre dels desitjos”, “Catmasutra” i “Barça. En el cor de la llengenda”, d’Angle Editorial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada