19/11/09

Fantasmes de Barcelona de Sylvia Lagarda-Mata


Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera guia dels fantasmes de la ciutat.

El fantasma de Canaletes, la Dama de la Barceloneta, les ànimes d’una nau del Poblenou... Barcelona està plena d’esperits i espectres que ronden per alguns carrers i places de la ciutat.

13 itineraris per Barcelona que conformen un autèntic recull històric i documentat de fets sobrenaturals.

Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona.

Si una nit camineu per la Rambla i noteu un calfred, no descarteu que sigui el fantasma de Canaletes, o potser la Vampira del Raval, o fins i tot un espectre del Call jueu... I és que Barcelona està plena d’ànimes en pena que ronden per alguns carrers i places de la ciutat. Si les voleu seguir, perseguir o ensumar, a Fantasmes de Barcelona en teniu un dels reculls més selectes.

Tots els fantasmes estan documentats. I si no us ho creieu, sempre podeu anar a provar d’invocarlos allà on les rutes us van portant... I és que el primer llibre de fantasmes de la ciutat està plantejat com una autèntica guia amb 13 itineraris per diferents barris. Cada itinerari compta amb el corresponent mapa, la ruta marcada i cada fantasma explicat configurant un autèntic recull històric i documentat de fets sobrenaturals.

Compra el llibre aquí

3 comentaris:

  1. L'etiqueta és incorrecta, el seu nom és: Sylvia Lagarda-Mata, no "Sylvia Lagarda-Mara"

    ResponElimina
  2. L'he comprat fa uns dies i encara no he sigut capaç de llegir-lo....aquestes coses em fan molt de respecte (por??) i tant sols llegint quatre pagines ja m'he c....ja m'enteneu.

    El poc que he vist m'ha agradat i de ben segur que, quant l'hagi acabat de llegir, vindré per donar el meu parer.

    ResponElimina