30/3/09

Jordi Segarra i Àlex Terés, autors de "Yes you can" reben dos Pollie Awards en reconeixement de la seva tasca en el camp de la comunicació política

Àlex Terés i Jordi Segarra, autors del llibre Yes you Can, buscant al candidat perfecte, han rebut dos premis en reconeixement a la seva tasca en el camp de la comunicació política. La cerimònia de lliurament dels Pollie Awards 2009 s’ha celebrat aquesta matinada a Washington DC, al Gaylord National Resort & Convention Center.

El jurat d’enguany ha reconegut el treball de Segarra y Terés en dues categories: grassroots campaigns i disseny gràfic. Ambdós premis corresponen a una campanya que els dos assessors van dirigir en les darreres eleccions municipals que es van celebrar a Andorra, on van posar en pràctica nombroses de les noves tendències en comunicació política.

Segarra i Terés, que rebran els anomenats premis “flames de plata”, són els primers membres de l’Associació Europea de Consultors Polítics que reben aquest prestigiós guardó de referència i el més important sobre comunicació política a nivell internacional. Els guardons reconeixen la tasca dels assessors i experts en política, pel que fa a la comunicació emprada als processos electorals i a les campanyes polítiques a escala mundial.


-Acaben de publicar “Yes you can”


Segarra y Terés, consultors polítics independents, acaben de publicar el llibre Yes you can, buscant al candidat perfecte, d’Angle Editorial on analitzen els principals actius i valors que ha de tenir un candidat per poder afrontar amb garanties un procés electoral.

Els autors donen les claus i analitzen el procés de construcció del candidat ideal: creu en tu mateix si vols que et creguin, analitza el terreny de joc, quines són les idees i quines estratègies seguir per dur-les a terme, quins mitjans poden ajudar-te o la importància del finançament són alguns dels arguments que vertebren un llibre il·lustrat amb nombrosos exemples basats en la campanya presidencial 2008 dels Estats Units. Un llibre per aprendre, reflexionar i posar en pràctica les pròpies aptituds, aplicable a polítics, empresaris i qualsevol persona que necessiti treure el màxim potencial de sí mateix.


-PEU DE FOTO1: Segarra i Terés són felicitats pel principal assessor de Barack Obama i director de la campanya presidencial d'Obama'08, David Axelrod.

.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada