1/6/12

Optimisme global, 100 arguments en contra dels pessimistes i a favor de la felicitat


Autor: Eduard Biosca

Un llibre editat per Angle Editorial en el qual Eduard Biosca ens demostra i argumenta que, malgrat la crisi, el món segueix anant a millor. Perquè segons l’autor: «Ser optimista no és veure el got mig ple, sinó adonar-se que s’està omplint.»

Optimisme global es basa en una constatació irrefutable: fins ara l’evolució del món i de l’ésser humà ha estat sempre positiva. És a dir, vivim en un món cada vegada millor i només cal enfocar la realitat des d’una perspectiva correcta i àmplia, que ens proporcioni la dimensió adequada als problemes. I és que el futur de l’ésser humà no és tan dramàtic com es diu, sinó tot el contrari.

Eduard Biosca ha dedicat tota la vida a discutir amb els pessimistes i ha recopilat 100 arguments per rebatre’ls, per tenir esperança en els humans i per ser més feliços amb els altres i amb nosaltres mateixos.
Alguns best-sellers recents dels Estats Units defensen tesis semblants a Optimisme global, tot reclamant una «perspectiva àmplia» que enfoqui correctament els problemes actuals i el seu impacte social i personal: el món millora i el futur pot ser esplèndid. És a dir que, en temps de crisi, encara són més necessaris llibres optimistes com aquest.


Eduard Biosca


Nascut a Terrassa (Barcelona) el 1965, és humorista, però aquest llibre l’ha escrit molt seriosament. A part de la seva faceta d’actor i guionista, ha dedicat tota la vida a discutir amb els pessimistes. I sempre ha tingut la raó! I si no la té, la tindrà. Com tots els optimistes!
L’autor és molt actiu a les xarxes socials. A través de la seva web i de la pàgina de facebook, debat i difon les seves idees i té un bloc on recull les millors bones notícies de l’any. 

Si voleu comprar aquest llibre, podeu fer-ho a través del web www.angleeditorial.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada