15/12/10

Barça. Estem fent història, al número 1 de vendes


El llibre Barça. Estem fent història ja és un èxit. Només dues setmanes després de la seva publicació, el volum ja és número 1 de vendes a les llibreries més importants del país (FNAC, Casa del Llibre, El Corte Inglés, entre d’altres).

Barça. Estem fent història es prefigura com un dels èxits editorials d’aquest Nadal. La brillant trajectòria del Futbol Club Barcelona també ha contribuït a aquest èxit. El llibre es va posar a la venda just després de la històrica victòria per 5-0 al Reial Madrid i, des de llavors, els resultats de l’equip han estat impecables.

El llibre, de gran format il·lustrat i amb una acurada edició, fa un viatge cronològic pel Barça de la temporada 2009-10 i l’inici de la 2010-11. Miguel Ruiz, fotògraf oficial del FCB, recull els moments més màgics de l’any del Barça amb fotografies inèdites i personals dels jugadors blaugrana en escenaris com el vestidor, les concentracions, els desplaçaments…

El llibre d’edició trilingüe (català, castellà i anglès) també ha generat molta expectació internacional en aquestes dues setmanes a la venda. Ja s’han servit comandes a Taiwan, Estats Units, Austràlia i Mèxic, entre molts altres països.

Barça. Estem fent història és un llibre oficial del Futbol Club Barcelona que segueix l’estela de l’èxit del llibre Barça. El millor any de la nostra vida, del qual s’han venut prop de 20.000 exemplars a tot el món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada