6/10/10

Octavi Fullat, Doctor Honoris Causa per la URL


El filòsof i educador Octavi Fullat serà investit Doctor Honoris Causa la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Ramon Llull el proper divendres 8 d'octubre. El Professor Octavi Fullat serà distingit amb aquest títol com a especialista en Filosofia de l'Educació.

L'acte d'investidura serà a la Sala Cardenal Jubany, de la URL el proper divendres8 d'octubre a les 11.30 hores.

Octavi Fullat ha publicat els seus llibres de memòries a Angle Editorial: La meva llibertat (2006) La meva veritat (2008) i La meva bellesa (2010)

Octavi Fullat Nascut a Alforja (Baix Camp) el 1928, és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i catedràtic de Filosofia de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1986. Ha rebut diversos premis i, des de 1996, és membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans. Ha estat deixeble de Lévi-Strauss, Michel Foucault i Jean Wahl, i doctor honoris causa a Mèxic i Xile. Ha impartit cursos a diferents universitats d’Europa i Amèrica. Ha estat president del Consell Escolat de Catalunya i del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya.

Fullat ha estat un viatger incansable que ha aprofitat els Congressos Internacionals a fi de posar-se en contacte amb les diverses cultures de la humanitat. Aquest fet l’ha tingut sempre a l’aguait i l’ha convertit en un crític tothora insatisfet. Com a curiositat, a la ciutat mexicana de Cuernavaca hi ha un col·legi que porta el nom d’Octavi Fullat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada