20/9/10

Lluís Permanyer parla de 'El Molino'

Reviu amb Lluís Permanyer la història de El Molino. El cafè concert més famós del món. El Molino és la història viva d'aquest gènere a Barcelona, on s'ha guanyat la simpatia i el record de diverses generacions d'espectadors.

Lluís Permanyer ha publicat a Angle Editorial el llibre El Molino. Cent anys d'història. Més de cent anys d'història mereixien un llibre com aquest, escrit amb passió per Permanyer i il·lustrat per grans fotògrafs i amb nombroses imatges inèdites, rescatades d'arxius personals. El llibre celebra la reobertura d'El Molino, prevista per aquest 2010, després de més de dotze anys tancat.

El proper 23 de setembre s'estrena El meu Molino el documental de TV3 amb Lluís Permanyer, testimoni privilegiat de l'atzarosa trajectòria d'una de les icones teatrals de la Barcelona del segle XX, de protagonista.

En el vídeo que els mostrem a continuació, l'autor de El Molino. Cent anys d'història ens explica alguns dels episodis d'aquest famós cafè concert i ens desvetlla alguns secrets del llibre.



Agraïments: Llibreria Laie

Si no pots veure bé el vídeo Clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada