14/4/10

Tres llibres d’Angle Editorial als ‘més venuts’ de La Vanguardia

Dins de la llista dels llibres ‘més venuts’ de no ficció en català d’aquesta setmana a La Vanguardia hi ha tres llibres d’Angle Editorial: Un somni per als meus fills de Joan Laporta, Fantasmes de Barcelona de Sylvia Lagarda-Mata i Barça, el millor any de la nostra vida de Jordi Finestres.


Els dos últims ja s’han consolidat dins del panorama literari amb una permanència de cinc i dotze setmanes, respectivament. Per la seva banda, el llibre de Joan Laporta que fa una setmana que ha arribat a les llibreries entra per primera vegada en la llista. A Un somni per als meus fills, Laporta confessa per primer cop la seva manera de ser, de fer i pensar; alhora que reconeix sense embuts que el catalanisme i el barcelonisme són les bases de la seva filosofia de vida. D’altra banda, Sylvia Lagarda-Mata pretén transportar al lector als racons més fantasmagòrics de la Ciutat Comtal amb el llibre Fantasmes de Barcelona. El llibre recull de forma original tretze apassionants itineraris que tracen un camí espectral cap a les llegendes urbanes més sobrenaturals mai explicades. Apte tan sols per esperits aventurers! I per últim, Barça, el millor any de la nostra vida pot és el llibre que mostra, per primera vegada les fotografies de l’interior del vestidor del Futbol Club Barcelona. Unes imatges històriques de l’any gloriós que ha viscut l’equip de futbol.


Una setmana abans de la celebració del dia del llibre, Sant Jordi, aquests tres títols d’Angle Editorial mostren les seves credencials per estar entre els més venuts d’aquesta diada de Sant Jordi 2010.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada