2/7/09

Cap a la pau interior de Thich Nhat Hanh

Cap a la pau interior és una guia per a orientar el dia a dia. Thich Nhat Hanh comença per ensenyar-nos a conèixer la respiració i a ser conscients dels petits actes de la nostra vida quotidiana. També ens mostra com utilitzar els avantatges de prendre consciència i de concentrar-se per transformar i resoldre els estats psicològicament difícils. Finalment ens exposa la connexió entre la pau personal, la pau interior i la pau a la Terra.

El llibre, amb pròleg del Dalai Lama, ofereix mètodes pràctics per a integrar els petits esdeveniments de la vida quotidiana en la recerca de l’amor i l’harmonia. Des de tècniques respiratòries fins a l’art del somriure, passant per la feina, l’oci, les relacions socials i familiars, els diners i la política. Cap a la pau interior és el primer llibre de Thich Nhat Hanh que es tradueix al català.

THICH NHAT HANH És autor de més de trenta llibres, és un dels grans mestres espirituals del nostre temps i un dels principals impulsors del budisme zen a Occident, molt popular a Europa i Estats Units. Actualment viu en una comunitat de meditació al sud de França a la que anualment centenars de persones s’hi reuneixen per escoltar els seus ensenyaments i aprendre les tècniques senzilles de meditació. Nominat per al premi Nobel de la pau, està considerat la segona autoritat més gran en el món del budisme després del Dalai Lama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada