28/10/10

GUANYA UN EXEMPLAR DE "MAPA MUT" de Rubén Intente

GUANYA UN EXEMPLAR DE MAPA MUT DE RUBÈN INTENTE


Sortegem 5 exemplars de Mapa mut entre tots aquells que ens respongueu de forma correcta a la següent pregunta:
«A Mapa mut bona part de la història es desenvolupa a Joshua Tree que és un parc nacional de California. El seu nom prové d’una espècie de cactus que es troba gairebé exclusivament en aquesta zona. Però, quina coneguda banda de rock te un disc amb aquest mateix nom?»

Per participar envieu-nos un correu en aquesta adreça: premsa@angleeditorial.com

Teniu temps fins al dilluns 8 de novembre. El dimarts 9 de novembre publicarem el nom dels guanyadors.


*Els llibres es lliuraran el dia de la presentació a Abacus Terrassa o es poden recollir a la seu d’Angle Editorial a Barcelona.

6/10/10

Presentació de "Sortir de l'armari lingüístic" a València


El proper dijous 14 d’octubre a les 19 hores es presentarà el llibre Sortir de l'armari lingüístic de Ferran Suay i Gemma Sanginés, amb pròleg de Bernat Joan i Marí, publicat per Angle Editorial.

La presentació l’organitza Octubre i tindrà lloc a Octubre CCC (Sant Ferran, 12) de València.

Sortir de l'armari lingüístic és una guia de conducta per a viure en català. Fa una oportuníssima aproximació a la situació sociolingüística dels Països Catalans des de la psicologia, i més concretament, des de la psicologia social. Els autors han fet una tria de casos amb els quals ens sentirem identificats, deixant que cada individu expliqui els seus problemes al divan per després proposar ajudes per a cada cas. Un llibre amè, oportú i divertit: un cop d’autoestima per als que defensem la llengua

Un llibre per fer servir amb normalitat la llengua catalana sense haver de patir per fer-ho.

Octavi Fullat, Doctor Honoris Causa per la URL


El filòsof i educador Octavi Fullat serà investit Doctor Honoris Causa la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Ramon Llull el proper divendres 8 d'octubre. El Professor Octavi Fullat serà distingit amb aquest títol com a especialista en Filosofia de l'Educació.

L'acte d'investidura serà a la Sala Cardenal Jubany, de la URL el proper divendres8 d'octubre a les 11.30 hores.

Octavi Fullat ha publicat els seus llibres de memòries a Angle Editorial: La meva llibertat (2006) La meva veritat (2008) i La meva bellesa (2010)

Octavi Fullat Nascut a Alforja (Baix Camp) el 1928, és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i catedràtic de Filosofia de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1986. Ha rebut diversos premis i, des de 1996, és membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans. Ha estat deixeble de Lévi-Strauss, Michel Foucault i Jean Wahl, i doctor honoris causa a Mèxic i Xile. Ha impartit cursos a diferents universitats d’Europa i Amèrica. Ha estat president del Consell Escolat de Catalunya i del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya.

Fullat ha estat un viatger incansable que ha aprofitat els Congressos Internacionals a fi de posar-se en contacte amb les diverses cultures de la humanitat. Aquest fet l’ha tingut sempre a l’aguait i l’ha convertit en un crític tothora insatisfet. Com a curiositat, a la ciutat mexicana de Cuernavaca hi ha un col·legi que porta el nom d’Octavi Fullat.

5/10/10

Crítica de 'Res a témer" de Julian Barnes, al Quadren de El País

Vicent Alonso signa la crítica del llibre Res a témer de Julian Barnes al Quadren de El País. Rés a témer és el darrer llibre de Barnes i ha estat publicat en català per Angle Editorial