29/3/10

UN SUEÑO PARA MIS HIJOS de Joan Laporta

Angle Editorial publica el libro Un sueño para mis hijos de Joan Laporta (en catalan Un somni per als meus fills), donde se recoge la trayectoria vital del presidente del FC Barcelona y sus reflexiones entorno del Barça y de Catalunya como temas principales. Joan Laporta ha escrito, en primera persona, un libro valiente y sincero donde muestra su manera de ser, de hacer y de pensar. De manera clara y directa, Laporta repasa los años convulsos y exitosos que ha vivido el mejor Barça de la historia y expone sus retos para el futuro inmediato y la voluntad de trabajar para que Cataluña se convierta en una nación libre y soberana con Estado propio. Es el sueño que quiere hacer realidad para sus hijos.

Laporta reconoce el peso de su padre o de Armand Carabén en su manera de entender el mundo. Explica cómo la fidelidad, la lealtad y el sentido de la responsabilidad son los valores que lo guían, y afronta, sin aludir polémicas, los años de su mandato el Barça más catalanista y a la vez más universal y solidario de la historia. Un sueño para mis hijos aparece de forma simultánea en doble edición en castellano y catalan y en edición digital. El e-book se puede adquirir en el sitio web de edi.cat a un precio de 12 euros en formato e-book (epub y Mobipocket).

UN SOMNI PER ALS MEUS FILLS de Joan Laporta


Joan Laporta publica Un somni per als meus fills, un llibre on exposa la seva manera de ser, de fer i de pensar
Un somni per als meus fills apareix de forma simultània en paper i en edició digital. L’e-book es pot adquirir al lloc web d’edi.cat a un preu de 12 euros

Angle Editorial publica el llibre Un somni per als meus fills de Joan Laporta (en castellà Un sueño para mis hijos), on es recull la trajectòria vital del president del FC Barcelona i les seves reflexions a l’entorn del Barça i de Catalunya com a temes principals. Joan Laporta ha escrit, en primera persona, un llibre valent i sincer on mostra la seva manera de ser, de fer i de pensar. De manera clara i directa, Laporta repassa els anys convulsos i exitosos que ha viscut el millor Barça de la història i exposa els seus reptes per al futur immediat i la voluntat de treballar perquè Catalunya esdevingui una nació lliure i sobirana amb Estat propi. És el somni que vol fer realitat per als seus fills.
Laporta reconeix el pes del seu pare o d’Armand Carabén en la seva manera d’entendre el món. Explica com la fidelitat, la lleialtat i el sentit de la responsabilitat són els valors que el guien, i afronta, sense el·ludir polèmiques, els anys del seu mandat al Barça més catalanista i alhora més universal i solidari de la història.
Un somni per als meus fills apareix de forma simultània en paper i en edició digital. L’e-book es pot adquirir al lloc web d’edi.cat a un preu de 12 euros en format e-book (epub i mobipocket).

19/3/10

Aturem la crisi, d'Arcadi Oliveres

El llibre per saber què ha passat amb la crisi, denunciar els culpables i proposar solucions per canviar el sistema

Arcadi Oliveres
desemmascara en aquest llibre els principals culpables d’una crisi que s’hagués pogut evitar i de la qual tots en som una mica còmplices

Vivim immersos en diferents crisis. Una crisi del sistema capitalista financer; una crisi permanent, la del tercer món; una crisi ecològica; una crisi de valors; una crisi de les democràcies... Totes aquestes crisis, però, no s’han produït per generació espontània. I aquest llibre sorgeix de la voluntat de denunciar uns especuladors que mouen bilions i bilions de dòlars i que ho fan sense que ningú no els posi cap fre. A Aturem la crisi, Arcadi Oliveres, líder dels moviments altermundistes, desemmascara els principals culpables d’una crisi que s’hagués pogut evitar i de la qual tots en som una mica còmplices. El llibre treu a la llum perversions financeres, retrata especuladors sense fre, el frau fiscal, els paradisos fiscals... De nivell mundial a casa nostra, de Bernard Madoff al Palau de la Música passant pels oleoductes d’Afganistan o Santa Coloma de Gramanet.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: Tindrà lloc el dimecres 31 de març, a dos quarts de vuit del vespre, a la Llibreria Bertrand (Rambla de Catalunya, 37). Acompanyaran l’autor Muriel Casals, professora d’economia i presidenta d’Òmnium Cultural, Tica Font, directora de l’Institut Català Internacional per la Pau i Iolanda Fresnillo, investigadora de l’Observatori del Deute en la Globalització.

ARCADI OLIVERES Barcelona (1945), és doctor en Ciències Econòmiques, professor del departament d’Economia Aplicada de la UAB i president de Justícia i Pau. És president del Consell Català del Foment de la Pau, de la Fundació Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat del Vallès, de FOCIR i de l’Associació Lectura Fàcil. És membre actiu de la Societat Catalana d’Economia, d’ATTAC i del patronat del Casal d’Europa de Sabadell. En el terreny editorial, ha col·laborat a ¿Quién debe a quién? Deuda ecológica y deuda externa (Barcelona, 2003), Aldea Global, Justícia Parcial (Barcelona, 2003), El ciclo armamentista en España (Barcelona, 2000) i Nord- sud, diagnòstic i perspectives (Barcelona, 1988). En solitari ha publicat Contra la fam i la guerra (2004), Un altre món (2006) i El meu camí cap a la utopia (2008), tots tres a Angle Editorial.


17/3/10

"A mi no se’m moren les plantes", de Silvia Burés,


Un manual per a tots els públics, fresc i modern, ple d’idees i suggeriments per conviure amb les nostres plantes

Tot el que volies saber i no t’atrevies a preguntar sobre el món vegetal

«A mi no se’m moren les plantes», de Silvia Burés, és un llibre que vol fer la jardineria una
mica més divertida, defugint del punt de vista d’un expert, de qüestions tècniques i de les males experiències viscudes quan se’ns mor una planta. No cal ser una àvia experta o haver fet un màster en tècniques de jardineria per establir una relació fructífera amb un gerani o una ponsètia. Només cal tenir-ne ganes i estar disposat a convertir la jardineria en una pràctica tan divertida i excitant com el ball, el sexe o l’esport. «A mi no se’m moren les plantes», amb un llenguatge molt fresc, amè i directe, està estructurat en dinou capítols, en què l’autora dóna resposta a preguntes com, per exemple, quanta llum o quanta aigua necessiten les plantes; quines són les plantes d’interior de fulles, les plantes d’exterior de sol o les plantes d’exterior d’ombra que també poden estar en un interior fresc; per què les meves plantes fan cara de poca salut o què en faig quan marxo de vacances. Aquest llibre de Silvia Burés, especialista i innovadora en el sector, és un manual per a tots els públics per perdre la por al fracàs quan comprem una planta o ens en regalen una.

Presentació "La meva bellesa", d’Octavi Fullat, dilluns 29 de març

Després de veure'ns obligats a cancel·lar la presentació del passat dilluns 8 de març a causa de les inclemències meteorològiques els convoquem de nou per al proper dilluns 29 de març:



El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya i Angle Editorial us conviden a la presentació de:

La meva bellesa, d’Octavi Fullat


L’acte tindrà lloc el dilluns 29 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8 de Barcelona). La presentació anirà a càrrec del periodista Josep Cuní i comptarà amb la presència de l’autor i d’Angle Editorial.

8/3/10

Joan Laporta publica "Un somni per als meus fills", un llibre personal on exposa la seva manera de ser, de fer i de pensar

Un somni per als meus fills arribarà a les llibreries a mitjans de març en dues edicions, en català i castellà

Angle Editorial publica a mitjans de març el llibre Un somni per als meus fills de Joan Laporta. El llibre, que es publica simultàniament en català i castellà (Un sueño para mis hijos), recull les seves reflexions sobre diversos aspectes a l’entorn del Barça i de Catalunya, que han estat claus en la seva trajectòria vital.

Joan Laporta ha escrit, en primera persona, un llibre valent on mostra, sense complexos, la seva manera de ser, de fer i de pensar.

El president del FC Barcelona desgrana aspectes decisius dels anys més intensos que ha viscut al Barça, i exposa les seves idees sobre la Catalunya que desitja pel demà.

3/3/10

El feixisme a l’Alguer, de Marcel A. Farinelli

Mentre els feixistes italians s’enorgullien de bombardejar i perseguir els «rojos» catalans durant la Guerra Civil Espanyola, què passava amb els catalans de l’Alguer? Com és possible que una dictadura que es proposava la italianització de les masses no encarés amb precaució la catalanitat de l’Alguer?

Encara avui, la memòria col·lectiva dels algueresos sembla haver esborrat aquells vint anys de règim, justificant aquest oblit amb una situació perifèrica i aïllada que hauria fet que el feixisme no tingués arrels a l’illa. A
El feixisme a l’Alguer, Marcel A. Farinelli, amb un gran esforç de documentació en molts casos inèdita, i basant-se també en testimonis personals, dóna resposta a aquestes preguntes amb l’objectiu d’explicar la relació entre el feixisme i la identificació dels algueresos, quina actitud van adoptar les autoritats del règim en la petita ciutat sarda de cultura catalana i com van reaccionar els seus habitants. Per fer-ho situa l’Alguer més enllà de la seva catalanitat: presenta una introducció general sobre la història de l’illa, i a continuació analitza el fenomen feixista a la ciutat.

1/3/10

LA MEVA BELLESA d’Octavi Fullat

Tercer i últim volum de les memòries lliures i impertinents d’un dels filòsofs i educadors més influents de Catalunya

Octavi Fullat ens condueix pels secrets de l’art i la bellesa: l’emoció que pot despertar el cos
d’una dona, la conversa a l’entorn d’un diàleg platònic acompanyat amb un bon vi francès o la rememoració d’una màgica nit africana. Per les pàgines d’aquest llibre hi transiten pensadors com Schopenhauer o Hegel, pintors com Van Gogh o Tintoretto, escriptors com Dante o Rilke, músics com Mozart o Beethoven i, com calia esperar, punyents al·lusions al nostre país i als seus polítics. Tots ells se’ns presenten al fil de les reflexions de vegades subtils, de vegades sorpresives, però sempre lúcides d’una ploma que es deixa emocionar i que al mateix temps emociona. El seu estil, hereu de la profunda senzillesa d’Albert Camus, combina de manera inconfusible la memòria, l’assaig i la narració. En aquest tercer volum, l’autor continua provocant al lector des de la intel·ligència mútua, amb el to del que sap que tanca el cercle de les seves memòries i es pot permetre estar per sobre de moltes coses. Amb La meva bellesa, es tanca l’obra més personal d’un home que mai no ha buscat recer i que sempre ha viscut per la llibertat, per la veritat i per la bellesa.

LA PRESENTACIÓ DE LA MEVA BELLESA D’OCTAVI FULLAT tindrà lloc el dilluns 8 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8 de Barcelona). La presentació anirà a càrrec del periodista Josep Cuní i comptarà amb la presència de l’autor i d’Angle Editorial.