19/1/09

Angle Editorial presenta 'Llegim plegats' en un club de lectura en directe

Un centenar de persones participen de l’acte de presentació del llibre de Mercè Carrillo

A Llegim plegats, Mercè Carrillo ens convida a endinsar-nos en el món dels clubs de lectura i descobrir com s’organitzen, qui hi participa i què ens aporten; curioses anècdotes sobre els clubs, els escriptors i la literatura, i alguns dels títols més importants dels darrers anys dins del panorama editorial. Això és el que l’autora, que coordina des de fa anys diversos clubs de lectura organitzats pel Consorci de Biblioteques de Barcelona, va fer a la presentació del llibre Llegim plegats.

Un acte celebrat a la Biblioteca Francesca Bonnemaison i presentat per Carme Junyent, professora titular de Lingüística general de la Universitat de Barcelona i presidenta del Grup d’Estudi de les Llengües Amenaçades, i Emili Teixidor, escriptor i pedagog.

La presentació de Llegim plegats va convidar, de la mateixa manera que ho fa el llibre, a compartir el plaer de la lectura.




13/1/09

Angle Editorial proposa el plaer de compartir la lectura amb 'Llegim plegats'

Un club de lectura en directe a la presentació del llibre de Mercè Carrillo

A Llegim plegats, Mercè Carrillo ens convida a endinsar-nos en el món dels clubs de lectura i descobrir com s’organitzen, qui hi participa i què ens aporten; curioses anècdotes sobre els clubs, els escriptors i la literatura, i alguns dels títols més importants dels darrers anys dins del panorama editorial. L’autora coordina des de fa anys diversos clubs de lectura organitzats pel Consorci de Biblioteques de Barcelona.

La presentació del llibre d’Angle Editorial, Llegim plegats, ens proposa veure un club de lectura en directe. Serà el proper dijous, 15 de gener, a les 19:00 hores, a la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Presentaran l’acte Carme Junyent, professora titular de Lingüística general de la Universitat de Barcelona i presidenta del Grup d’Estudi de les Llengües Amenaçades, i Emili Teixidor, escriptor i pedagog. L’acte comptarà amb la presència de l’autora, Mercè Carrillo.